Testimonials

Kreft

En historie jeg fant på en facebookside fra Norge, er bare helt fantastisk:

1 år med Soul og Core frøernæring fra Rain.
Nå har min gode venninne ..........(vil ikke skrive navn) brukt Rainprodukter i et år. På disse tider for et år siden var hun alvorlig syk med kreft og full spredning. Legene ga opp etter 3 cellegiftkurer og slaget var tapt. Prognosen var at hun hadde et halvt til et år igjen å leve.

Hun begynte på Cannabis olje som heller ikke virket, men så fikk vi høre om Rain og alt snudde. Hun har gradvis blitt bedre og bedre og legene klør seg i hodet. 4 Soul og 1 - 2 Core om dagen er dosen hennes
Hun sier selv at hun føler seg friskere enn på flere år og jobber for fullt.
Hun mener på alvor at hun kan takke Soul og Core for livet.
Bildet er tatt for 2 uker siden på ferie i Spania.
Core og soul sammen forandret livet mitt på kun 3.!dager. Jeg gikk på. 6 medisinske tabletter daglig, men er nå så frisk at jeg er blitt kvitt alle sammen.
Jeg trenger heller ikke vitamin mineral eller omegatilskudd. Alt er i de små pakkene fra Rain!

 

Migraines

 Another AMAZING SOUL Testimonial: "My chronic migraines are now manageable, and they last nowhere near as long. If I wake up with a headache, it will disappear by midday. If I get one at night, it’s often gone by morning. Before SOUL, this never happened before. Thank you SOUL! " - Louise R.

 

Multiple Sclerosis 

Another AMAZING SOUL Testimonial: On a call this evening Jedd Neilson, a licensed physical therapist in Utah, gave the testimony of a friend of his who suffered with Multiple Sclerosis. This man is 47 years old and has lived with MS for 10 years. He was able to be taken off 7 of his meds after just 1 week on SOUL, including Lortab & Neurontin. Previous to taking Soul he was in constant pain, unable to do a lot of his daily activities, such as mowing his back yard in a single session. His back pain was so severe that he could only mow one lap, then go inside and rest, then do another lap and rest... In the very first month on SOUL, he was able to mow the entire yard at one time with no resting!! Six months later and he is still seeing incredible results; and he’s still off of the 7 medications. He actually told Jedd that he feels like he regained about 15-20 years of his life! 

 

Mitt navn er Tom Moore.
Jeg har brukt Soul i 30 dager nå, og jeg føler at jeg har vært virkelig velsignet med å bruke dette produktet Soul. Først og fremst bor jeg i Bakersfield CA, kjent som en av de mest usunne byene å bo i USA. For det meste på grunn av den store landbruksindustrien som omgir vår region. Allergier er et stort problem i denne California-dalen, men
etter å ha tatt Soul i bare to dager har jeg ikke hatt allergi på over en måned. Mine bihuler er klarere, jeg har ikke mer hodepine sammen med å kaste nesesprayen i søppel, WOW! hva en lettelse. Jeg har vært rørlegger og håndverker de siste 20 årene, og jeg begynte å få leddgikt i min høyre hånd, fra å bruke hånd og kraftverktøy i løpet av årene begynte jeg å legge merke til at smerten gikk bort etter ca. 7 dager, og nå etter 30 dager med å bruke Soul, er artritt smerte 98 % BORTE! Og det er en velsignelse i seg selv fordi jeg elsker mine kraftverktøy, ikke sant gutter? Når du eldes mener du at du skal stå opp av sengen din flere ganger om natten for å gå på toalettet? Det var det jeg ble fortalt, men det skyldes egentlig en forstørret prostata. På bare over to uker med å bruke Soul, kan jeg nå sove gjennom natten uten at naturen vekker meg opp til toalettet midt på natten. Sist men ikke minst, # 2 har også vært intet mindre enn et mirakel. Jeg har delt dette produktet med hele familien, venner og kolleger. Alle har slått ned døren for å få mer av dette produktet, ikke bare for seg selv, men for alle menneskene de vet som kunne ha nytte av dette produktet, kalt Soul, som forresten er ALLE!
- Tom Isak Moore
 

 

 

 

 

 

 

 

En norsk fantastisk historie:

Ble for ca.14 dager siden introdusert for Rain produkter via min kusine .....og .......... Etter 7 1/2 år som kreftsyk og totalt uten krefter og energi så jeg temmelig mørkt på livet fremover??Sengeliggende mesteparten av det siste 1 1/2 år.Startet på Rain for 7 dager siden. 7 om dagen 3 Soul 3 core og 1 bend. Startdose. På dag nr. 3 begynte jeg å merke forandringer. Blant annet beholdt jeg min første middag på over 7 år???? Stomien som har vært et kjempeproblem er ikke lenger det. Hevelsen jeg hadde i venstre ankel var plutselig borte. Har bare 52% nyrekapasitet og kun en nyre.?? For 2 dager siden var jeg ute å gikk en god tur i høyt tempo og idag hele 6 km og over 8000 skritt. Gleder meg stort til fortsettelsen .

Norsk dame 73 år.

Hei. Jeg heter ....... og er 73 år. For 12 år siden viste røntgenbilder slitasje i venstre hofteledd. Ikke nok til operasjon da men det måtte jeg nok i løpet av noen år sa legen.
Smertene ble sterkere år for år og våren 2017 var det blitt så ille at det føltes som tannpine og jeg haltet ganske mye.
Så begynte jeg med Soul i juni 2017. Tenkte ikke at det kunne hjelpe på hoftesmertene, mrn plutselig en dag i fjor sommer kjente jeg ikke smertene mer. Jeg kunne gå normalt igjen. Nå har jeg godt mot og tror jeg slipper operasjon. Kjenner slitasjen, men det smerter ikke lenger.

 

 

 

 

Endometriosis SOUL testimonial.

Forloveden min ble introdusert til Soul i januar 2018. På den tiden hadde hun en utbrenthet / depresjon, hovedsakelig fra stress på jobb over en lang periode.
To dager tok hun Soul, det endret hennes humør. Føltes bedre på mange måter. Hun har også forskjellige andre helseproblemer. I en alder av 12 ble hun diagnostisert med endometriose. Den eneste hjelpen som er kjent for denne sykdommen, er å bruke prevensjonspiller. Så ved 12 år begynte hun å ta disse hormonene. Hun har hatt noen anledninger der situasjonen ble verre, og hun endte på sykehus.
Hvis hun glemte pillene i en eller to dager, ville hun få intens smerte og tung blødning. Hun led også av dårlig sirkulasjon i bena og smerte hver dag da hun reiste seg fra sengen, og etter en tur eller trening.
Sirkulasjonsproblemer har gradvis blitt bedre.
Men den store overraskelsen hun aldri forventet, var da hun fant ut at hun ikke hadde tatt hormonene i noen dager. Dette var etter å ha brukt SOUL på daglig basis i 6 måneder. Hun var overrasket over å se at Soul faktisk hadde hjulpet henne med Endometriosis.
Dette er en kronisk sykdom der det ikke er noen kur tilgjengelig! Og mange kvinner med endometriose kan ikke bli gravid.
I dag har hun ikke tatt hormontabletter i omtrent en uke, og hun føler seg mye bedre på alle måter! Hun har selv begynt å gå ned i vekt, som har vært en kamp på grunn av hormonene. Hun har ingen smerte i det hele tatt fra endometriosen og vil nå fortsette å bare bruke Soul, ikke hormonene. Vi er veldig glade for å se hvordan det fortsetter!
Takk Rain!

 

Tirsdag 23. september 2014
Soul fra Rain som opplevd av Julie Davis i klinikken og med pasienter
"Jeg vil gjerne fortelle deg om det mest fantastiske produktet jeg noensinne har brukt til pasienter. Det kalles SOUL. Det er laget av Rain International. Jeg har en grad i matvitenskap og ernæring, og jeg har jobbet med mer enn 10.000 pasienter i løpet av de siste 23 årene. Ved bruk av en maskin som gir biotilbakemelding har jeg testet tusenvis av kosttilskudd, homøopatiske midler, essensielle oljer og urter. Jeg har lært at det er mange måter å helbrede, men SOUL har vist seg å være mer effektivt på et bredere spekter av helseproblemer enn alle tilgjengelige profesjonelle og over diskprodukter uten noen bivirkninger.
I vår klinikk har jeg sett førstehånds at SOUL kan hjelpe kroppen til å redusere betennelse som forårsaker leddgikt, hodepine, fibromyalgi og kronisk smerte. SOUL hjelper også pasienter med fordøyelsesproblemer; de inkluderer matallergi, glutenintoleranse, cøliaki, Krohns & gastroparesis og IBS. SOUL har selv redusert blodsukkernivåene dramatisk for type I og type II diabetes. Det stimulerer og støtter immunforsvaret dramatisk. Etter operasjoner har SOUL bidratt til helbredelse og har tatt plassen til smertestillende medisiner uten bivirkninger. Det balanserer hormonene og eliminerer fibroider, cyster, endometritts, PCOS og infertilitet.
SOUL behandler hjernens problemer også. Vi har sett en forskjell i ADD, ADHD, helbredende hjerneslag og hjernerystelse. Det har hjulpet folk med depresjon, angst og OCD. SOUL gir den essensielle ernæringen kroppen vår trenger. Gir fordeler til barn, tenåringer, gravide og ammende mødre, aktive voksne, idrettsutøvere, voksne og eldre. Hvis du er interessert i utmerket helse for deg selv, og andre kontakter personen som henviste deg til denne siden. Jeg er skråsikker i min overbevisning. Jeg vet at SOUL fungerer. Jeg håper du får en sjanse til å prøve det også. "
Julie Davis; Ernæringsrådgiver og EDS-tekniker

Fra en mann i Norge:

Før jeg begynte med Soul 20 august 2017, så hadde jeg kroniske smerter i muskel og skjelett. Kort og langtids hukommelse som en middels gullfisk. Etter en traffikkulykke i 2007. Og en mave som tydelig ikke var helt god, etter mye tabletter. Jeg trodde livet var sånn for de fleste. Men så fikk tilgang til etter min mening verdens beste helse produkter. Rain produktene snudde mitt liv, fra et smerte helv… jeg ikke unner mine verste fiende.. Nå er livet veldig bra, “fri” for smerter , hukommelsen er tilbake ca 70% tror jeg osv.. , det er fortsatt forbedring potensielle. Men hva mer kan en regne med på 16 mnd.

Diabetes insulin dependent -

Another AMAZING SOUL Testimonial: I became an insulin dependent diabetic 20 years ago ! I have tried all types of supplements over the years and some did make me feel better but they never ever helped with my diabetes ! I was introduced to Rain International and Soul on October 18, 2013 signed up as a distributor and received my Soul on October 23, 2013. I took my 1st package of Soul at 2:00pm and within 2 hours I felt so much energy and my brain fog was lifting ! I took another package at bed time and the next morning when I awoke and tested my blood glucose it was below 100 ! I have reduced the amount of insulin that I was taking by more than half, and I am continually reducing the amount I take ! I no longer take insulin at night and awake with normal readings in the morning ! You can't imagine how amazing this is for me, awaking every morning for the past 20 years with high blood glucose readings and feeling terrible ! But not anymore thanks to Rain & Soul !!! I'm addicted to Soul, my body craves Soul ! That's the amazing thing about SOUL it is unique to each individual, once consumed it seeks and finds what our body is depleted in and starts by removing inflammation, then nourishes with proper and sufficient nutrients so that our
body can rebalance and heal itself ! Yes our body is the miracle and SOUL feeds our body what it needs to do that. Cindy Day 


 Cholesterol and Triglycerides
 

Another AMAZING SOUL Testimonial: Today I would like to share some great news. I love testimonials from everyone, however today I have my own. I have battled high cholesterol and triglycerides for a long time but those times are close to being over. My triglycerides have dropped from 757 to 248 and my bp has dropped to 122/78. I do work out but the ONLY change I have made in the last six weeks is Soul twice a day. -- Darrin Armstron

 

Thyroid

Another AMAZING SOUL Testimonial: My mom, Carol, has had severe thyroid issues which makes a person gain weight and almost impossible to lose any of it. After less than 2 months of her taking Soul she has lost a total of 19 pounds! Just wanted to share the great news and encourage anyone and everyone that Soul has amazing powers. – Hope Bent

 

Sleep disorder

Just In... Another AMAZING SOUL Testimonial: "I had been waking up in the middle of the night for the last 10 years and raiding the refrigerator and freezer. I don’t know if it was my blood sugar that was crashing or what. But I would literally eat sweets, ice cream, and bowls of cereal… whatever was available! After I started drinking Soul that “problem” completely stopped.
 
I was at a conference and then traveling on business for a week and didn’t bring any Soul with me. After about three days, I started waking up again in the middle of the night. Once I got back home and back to drinking Soul again, I started sleeping through the night again. Since I’m not consuming those extra calories, I’ve been slowly losing weight… about 2 pounds a month." Evan R. – Baltimore US

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor