Lin    

 

Potent Frø Energi
Superfood.

 

 

 
 

KALD-PRESSET

Rain International er de første til å benytte seg av denne konsentrerte kraften fra frø. For å kunne lage pakker med kraftfull og ren næring. De har gjort det mulig med kaldpresset, organisk dyrkede frø i miljøvennlige porsjonspakninger «shake» `Rip and Sipp` ved å fokusere 100 % på kilden til all næring, har de klart og skape en helt ny produktkategori

Kaldpresset: Hemmeligheten er ikke frøene, men hvordan de utvinner den konsentrerte næringen I disse frøene. De bruker en unik kaldpressingsprosess som skiller fibrene I frøene fra fettstoffene, noe som er komplisert når det gjelder antioksidanter, phospholipider, essensielle fettsyrer, oppløste mineraler og plante steroider. Selv fibrene I frøet inneholder vannløslige antioksidant blandinger. Når et frøs naturlige sammensetning blir kaldpresset, opprettholdes en kraftig, virkningsfull konsentrasjon av naturlige vedvarende energi. De tilfører dette til hvert av sine produkter. Som et resultat vil du føle deg sterkere og sunnere og vil kjenne at du har fått i deg den rette form for energi.

Denne prosessen ødelegger ikke næringen fra frøene, I motsetning til kjemisk behandling og metoder med høy varme.

Med bare en en pakke av Soul får du 8-10 porsjoner frukt, 8-10 porsjoner grønnsaker og 2-3 porsjoner av omega 3, 6 og 9 (det sunne fettet)! Frø er 20 X mer potente, enn frukt. Dessuten er næringsstoffene i disse produktene sertifisert organisk og fullstendig fri for kjemikalier.

Core gir masse næring fra grønnsaker og frø, den gir en kraftig utrensing av giftstoffer etc. fra kroppen. Noen trenger en til to poser om dagen. Folk med velfungerende lever og nyrer, kan greie seg med 1 til 2 poser i uken. Start alltid forsiktig og kjenn på virkningen. Noen kan få løs mage de første dagene, ikke farlig men noen føler det ubehagelig. Det er bare renselses prosessen som er i gang.

Med et så variert og høyt nivå av næringsstoffer, kan du forstå hvorfor kroppen din trenger dette hver eneste dag?

 

 

Varelageret i Norge ligger i Hønefoss. Leveringstid er ca en uke.
 

Produktene kan bestilles fra denne siden ved å trykke på ett av bildene.


Testimonials

Video om Soul produktet

 

Her kan du bestille  Rain produkter

 

 Lin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOUL
Tre leger i Usa har forsket frem et lite mirakel av et kosttilskudd som er hentet fra den mest potente delen fra utvalgte vekster  fra  planteriket. Produktet ble kalt for Soul. SOUL er flaggskipet til Rain International. SOUL er frø og oljer fra kaldpresset frø. Det er kjente leger og forskere som står bak dette produktet og det er 17 patenter på fremstillingsmetoden.
SOUL inneholder en unik blanding av oljer fra Black Cumin (Nigella Sativa), Svartbringebærfrø, Chardonnay druefrø og D’Ribose. D’Ribose er et monosakarid (en sukkerart) som finnes naturlig i alle celler. D’Ribose hjelper cellene til å omdanne næring til energi og reparerer DNA. Blodsukkeret påvirkes ikke av dette. Denne unike blandingen av frø i SOUL gir en synergieffekt, dvs. at de forsterker hverandre. SOUL bremser aldring med 62% på cellenivå! En pose SOUL tilsvarer 8-10 porsjoner frukt, 8-10 porsjoner grønnsaker og 2-3 porsjoner sunne omega fettsyrer. Alt er NON GMO og fritt for skadelige sprøytemidler. Målinger fra Brunswick Lab., verdens mest anerkjente laboratorium for mat og næringsmidler, viser at SOUL inneholder 2,5 ganger mer antioksidanter enn noe annet produkt som de har målt.
SOUL KAN:
• Effektivt redusere betennelser i kroppen
• Forsinke aldringen i cellen
• Forbedre energinivået, ytelse og utholdenhet
• Øke oksygenopptaket
• Styrke immunforsvaret
• Forbedre fordøyelsen og gi bedre søvn
• Forbedre hjerte-/karhelsen
• Bedring heling av sår og brudd
• Redusere smerter og forbedre muskelfunksjon
• Forbedre tilstanden ved Diabets type 2
• Øke hårvekst, gi bedre hud og negler
• Balansere hormoner
• Forbedre konsentrasjonsevnen og øke mental klarhet
• Nøytralisere skader fra frie radikaler
• En utmerket kilde til essensielle fettsyrer

CORE
Denne sammensetningen i CORE  er Rain Internationals sitt andre revolusjonerende produkt. Produktet er av meget høy kvalitet, og kan omtales som komprimert ernæring. .CORE er en ferdig «smoothie» som inneholder en unik blanding av Black Cumin, Mariatiste n, tranbær, grønnkål, Chlorella, Spirulina, hvetegress, løvetanrot, Aloe vera og Klorofyll. CORE er en god kilde til proteiner og har også vitamin B1, B2, B3, folinsyre, kalsium, jern, kobber, sink og fosfor i tillegg til essensielle fettsyrer som kroppen trenger. Essensielle fettsyrer produseres ikke i kroppen og må derfor tilføres via kosten.
CORE KAN:
• Naturlig lindre smerte
• Regulere blodsukker
• Stimulere vektnedgang
• Tilføre vitaminer
• Tilføre mineraler
• Bekjempe skader i huden
• Berolige fordøyelsessystemet
• Avgifte og rense indre organer
• Rense tarmene
• Bekjempe betennelser
• Øke opptaket av næring og mineraler
• Tilfører kraftige anti-oksidanter

BEND
Er en  annerledes tilnærming for å støtte sunne ledd og brusk. Blandingen i dette produktet tillater naturen å jobbe med kroppen på en konsentrert måte. Bends håndplukkende ingredienser har blitt støttet både av vitenskapen, og selvsagt gjennom lange tradisjoner og erfaringer Som et oljeskift for leddene dine. Som en støttegruppe for brusk. Denne vakkert designet pakken er enda mer vakker på innsiden: frøbasert ernæring, spesielt utviklet for å styrke og støtte leddene dine. Naturlig smertestillende, bra for hud og hår, støtter leverens funksjon, jobber mot betennelse, skjerper hukommelsen, øker forbrenning osv...Tross alt er det det som er på innsiden som teller.
BEND er en unik blanding av bl.a. glukosamin, Black Cumin, Curcumin, Levagen, kollagen, glysing og linfrø som styrker hud, muskulatur, bindevev og ledd.
BEND inneholder også bl.a. vitaminene D, E, K, Niacin og B12. Et sterkt skjelett vil vi alle ha! I tillegg skal kollagen virke bra fro restitusjon. Glysin kan bidra til en god natts søvn.

 

Bend Testamonies

 
 

 

Hva inneholder Soul av vitaminer og mineraler

Vit. C   Vit. K - Folate - Selenium – - ThiaminThymoquinone (TQ), the most prominent constituent of N. sativa seeds essential oil has been intensively investigated, 406 research reports have been posted on the “PubMed” database about TQ since 1960.
TQ has been ascribed many properties. In this review a selection of these properties will be discussed
 Niacin - Vit. E - all 8 natural forms of vit E - Lycopene - Lutein - Alpha-carotene/Vit A - Beta-carotene/Vit A - Beta-cryptoxanthin/Vit A - Glutathione/ Amino Acid - Resveratrol - Fiber - Omega - 3 Fatty Acids (3,6 & 9) - Polyphenols/plant/fruit bearing antioxidants - Calcium - Iron - Magnesium - Phosphorus - Potassium - Sodium - Zinc - Protein - Essential Amino Acids - Essential Fatty Acids - Essential oils - Carbohydrates - MANY Phytocompounds Foot note: The Chardonnay Grape Seed is also 50 times more potent than vitamin C & E in isolation.
 

 

Er spørsmål som går igjen er :
Hvor lenge trenger jeg ta Soul
?
Hvorfor trenger jeg å fortsette å ta Soul hver dag?" For å svare på dette spørsmålet må det forstås at Soul er kraftig,  konsentrert MAT. Vi trenger næringsrik mat flere ganger om dagen. Sult er en påminnelse som kommer hver tredje, fjerde time  om at vi trenger påfyll av næring , ikke bare vomfyll. Ved å spise junkfood og dårlig mat, blir vi overvektig og samtidig underernært og kroppen fortsetter å varsle med sultsignaler. Derfor er mange overvektige stadig sultne og spiser et eller annet hele tiden. De fyser på noe. 
Med bare en en  pakke med Soul  du får 8-10 porsjoner frukt, 8-10 porsjoner grønnsaker og 2-3 porsjoner av omega (det sunne fettet)! Frø er 20 X mer potente, gram for gram enn frukt. Dessuten er næringsstoffene i Soul sertifisert organisk og fullstendig fri for kjemikalier.
Core gir masse næring fra grønnsaker og frø, den gir en kraftig utrensing av giftstoffer etc. fra kroppen. Noen trenger en til to poser  om dagen. Folk med velfungerende lever og nyrer, kan greie seg med 1 til 2 poser i uken.  Start alltid forsiktig og kjenn på virkningen. Noen kan få løs mage de første dagene, ikke farlig men noen føler det ubehagelig. Det er bare rensen som er i gang.
Med et så variert og høyt nivå av næringsstoffer, kan du forstå  hvorfor kroppen din trenger SOUL og CORE  hver eneste dag?
Så hvis du spiser alle disse porsjonene med frukt og grønt, trenger du kanskje ikke Soul og Core, men min påstand er at få mennesker spiser så mye.  Og det blir langt dyrere å kjøpe så store mengder  høykvalitets frukt og grønt hver dag. Du må sørge for at du får nok antioksidanter til å bekjempe de frie radikalene som daglig, ja hele tiden herjer i kroppen din. Gi deg selv den beste forsikring, en eller to Soul pr dag og en Core når du trenger rens,   så kan du glede deg med spise  det du liker og hygger deg med.

 

This Web Page Created with PageBreeze Free HTML Editor